Home / Editorial / Jurnalist în țara unde aproape nimeni nu cumpără presă, dar toți dau citate de la tv sau on-line…

Jurnalist în țara unde aproape nimeni nu cumpără presă, dar toți dau citate de la tv sau on-line…

Distribuie

O parte din viața ta!

Îmi place să vă scriu despre viitor. Optimist iremediabil.

Vom face pentru 16 martie 2019 un Almanah – Zi de Zi.

O recepție – un bal, dorite și așteptate de mulți prieteni ai echipei noastre extinse și de cei ce au creat – lucrat – muncesc şi scriu azi la cotidian.

Un ziar special scris de vocile cetății cărora le-am dat glas prin scriitură vreme de 14 ani! Exclusiv despre viitor vor scrie partenerii – prietenii Zi de Zi – cei care apar constant in ziar. Vor avea șansa să publice despre ce vor să abordăm la concret cu subiect si predicat și complement direct. Sugestii pentru luni de zile la ziar. Viață reală, probleme vii, ale societății mureșene.

La site www.zi-de-zi.ro lucrăm deja cu o echipă performantă din București pentru a depăşi 200.000 de unici în vară și să trecem la 300.000 unici pe lună înspre Centenar – decembrie 2018. Plus site în site cu specific surpriză. Suntem singurii care avem date SATI de la BRAT din arealul tuturor site-urilor vecinilor de județ. Vom face educație managerilor şi responsabililor de marketing ce vor învăța despre publicitatea on-line. Va fi frumos de greu!

Trebuie să investim în www.zi-de-zi.ro în video – TV. Azi, dacă nu ieri.

O școală de presă nu doar pentru tineri e stringentă ca aerul și dacă nu o facem va fi bai, pentru că azi nu mai merită nimeni luat din piața media.

Echipa discretă și deocamdată confidențială a Noului ZMS face primii pași pentru a readuce la chioșcuri și tarabe Ziarul de Mureș, 32 de pagini, un arc peste timp al recunoștinței brandului Zi de Zi către brandul ce i-a dat financiar viață, Ziarul de Mureș din 2004. Exclusiv print o vreme…

14 ani. Avem Buletin. Zi de Zi.

Sidonia, Nedeea, Nichita vă salută! Grămeștii de acasă de la Cluj.

Cu prietenie și respect,

Aurelian GRAMA

P.S. Serile acestea e o altă dovadă clară că presa scrisă e diamantul. Patru televiziuni se dau de ceasul morții cu toate riscurile de a fi amendate de CNA sau tocate în Parlament, doar să fie și ele luate în seamă de Evenimentul Zilei. Un ziar.

Evident, celelalte televiziuni sunt și ele în corul clasic pro și contra. Un interviu într-un ziar.

Cu un simplu fugar…

Nimeni nu citește ziarul.

 

 

De asemenea, verificati

Mureș: 40 de hectare de pădure de rășinoase afectate de un incendiu

Distribuie Pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină luni, 15 aprilie, la un incendiu de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.