Share
Home / Editorial / Povestea Zi de Zi, un model de supravieţuire

Povestea Zi de Zi, un model de supravieţuire

La scara istoriei, 14 ani reprezintă o cantitate de timp neglijabilă, însă 14 ani de viață pentru un ziar local nu e tocmai puțin. Povestea Zi de Zi este un exercițiu sau, putem îndăzni, un model de supraviețuire într-un răstimp delimitat de agonia presei scrise și, posibil, epoca în care cuvântul nu va mai cunoaște întâlnirea cu hârtia.

În acest tranzit care a mistuit sute de ziare naționale și locale, Zi de Zi a supraviețuit prin propriile puteri, grație ideilor bune, proiectelor inedite, la capătul cărora s-au aflat și se află oameni. O echipă de oameni foarte buni, care indiferent de formulă a găsit mereu resurse pentru a duce povestea mai departe.

Mă număr printre acei puțini care se află în acest test de rezistență, zi de zi, de 14 ani, și cred că în pofida tendințelor și a conjuncturilor, de multe ori, neprielnice, ne putem continua drumul spre cote și mai generoase.

Florin Marcel SANDOR

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Vineri mureșenii au reușit să strângă aproape 10.000 lei pentru nevoiași

Evenimentul „Un milion de stele pentru nevoiași” a fost organizat pentru a X-a oară în …

Share
Share