Home / Sport / Cursa pentru păstrarea titlului continuă

Cursa pentru păstrarea titlului continuă

Distribuie

Fără emoții pentru campioane

Campioană en-titre, echipa feminină de popice junioare a clubului Electromureș Romgaz Târgu-Mureș și-a consolidat poziția de lider a ediției actuale. Tinerele jucătoare mureșene pregătite de antrenorii Orosz István și Seres Jozsef s-a impus sâmbătă fără emoții pe arena proprie în fața formației Siderurgica Hunedoara. Rezultatul total al popicelor doborâte a fost unul demn chiar de primul eșalon, mureșencele reușind un total de 3191 p.d., față de doar 2857 al hunedorencelor. De la echipa campioană toate cele șase jucătoare care au evoluat pe pistă au reușit să treacă peste pragul celor 500 de „bețe”, în timp ce din formația oaspete doar două au reușit acest lucru. Fără a conta totuși ca în întrecerile pe echipe, cu dueluri directe, fiecare din cele șase a reușit să-și depășească adversara cu care s-ar fi confruntat pentru punctele de echipă. Rezultatele celor șase jucătoare au fost următoarele, în ordinea evoluției pe pistele arenei: Seres Bernadett 547 p.d., Melisa Ungureanu 515 p.d., Gál Beátrix Timea 531 p.d., Ábrám Monika 518 p.d., Maria Ciobanu 549 p.d. (cel mai valoros rezultat al întâlnirii) și Fekete Réka. 531 p.d.

Cele două hunedorence care au reușit câte un rezultat de peste 500 au fost Noemi Budoi și Ana Balosin, cu 12, respectiv 9 „bețe” peste acest prag.

Pentru echipa mureșeană urmează la seniori două săptămâni „de foc”. La sfârșitul săptămânii vor susține faza finală a Cupei României, faminin și masculin, care se va disputa pe arena din Cluj-Napoca, după care echipa feminină va face deplasarea în Germania, unde va susține partidele din turneul Final Four al Ligii Campionilor. Întrecerile de la Cluj vor fi așadar un test important înaintea confruntării cu cele mai puternice echipe europene.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.