Share

Home / Invatamant / Mobilitate interuniversitară în Administrarea Afacerilor, la Universitatea „Petru Maior”

Mobilitate interuniversitară în Administrarea Afacerilor, la Universitatea „Petru Maior”

Facultatea de Ştiinţe Economice, Juridice şi Administrative (FSEJA) din cadrul Universităţii „Petru Maior” (UPM) din Târgu-Mureş, în parteneriat cu Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” (USU) din Suceava şi Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS) desfăşoară, în perioada 12-30 martie, un program pilot de mobilitate interuniversitară a studenţilor din domeniul Administrarea Afacerilor, de la programul de studii Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor (ECTS), anul II.

De la Suceava, la Târgu-Mureş şi Sibiu

Astfel, prin intermediul programului, studenţii au oportunitatea să participe la activităţile didactice specifice programului de studii Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor din domeniul Administrarea Afacerilor, să se implice în activităţile de educaţie non-formală derulate de fiecare partener şi să se integreze în activităţile sociale şi culturale specifice fiecărui centru universitar.

„Fiind un program pilot, în acest an universitar, câte doi studenţi de la fiecare universitate petrece câte o săptămână în fiecare centru universitar: 12-16 martie 2018 la Suceava, 19-23 martie la Târgu-Mureş, iar între 26-30 martie 2018, la Sibiu. Felicităm studenţii care au avut curajul să se înscrie primii în acest program: Viziteu Iuliana-Andrea, Lucaciu Alicea-Maria (UPM), Ciolacu Georgiana, Avram Adela (ULBS), Breabăn Loredana, Aioanei Florentina Loredana (USU).

Apreciem că rezultatele acestei prime ediţii vor facilita extinderea programului în viitor, atât din perspectiva studenţilor, cât şi a facultăţilor de profil din ţară. Luni, 19 martie 2018, studentele implicate în proiect, au făcut cunoştinţă cu facultatea noastră”, se menţionează într-un comunicat de presă remis de coordonatoarea programului, conf. univ. dr. Daniela Ştefănescu, decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice, Juridice şi Administrative din cadrul UPM Târgu-Mureş şi responsabilul programului – conf. univ. dr. Mihaela Kardos.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

S-a lansat Magnet CV, cea mai nouă platformă de locuri de muncă din Mureș, Sibiu și Cluj

În primele zile ale lunii decembrie 2018 s-a lansat în județul Mureș cea mai nouă …

Share
Share