Home / Eveniment / Un nou local Darina în cartierul Tudor !

Un nou local Darina în cartierul Tudor !

Distribuie

Dacă sunteți în căutarea unui loc prietenos, pentru un eveniment corporate sau o petrecere reușită cu cei apropiați, noul Bistro Darina Estetique, din cartierul Tudor Vladimirescu, poate fi o propunere bună. Reinventat de Darina, localul situat pe strada Cutezanței 61, vine cu oferte interesante pentru o categorie largă de public.


Darina propune o nouă abordare în restaurantul deschis recent în fosta cafenea Estetique. Partea de bucătărie are o pondere mult mai mare în ceea ce poate oferi localul, cu accent pe rețete inedite și combinații îndrăznețe. Meniul nu este extrem de încărcat, însă oferă o gamă largă și e reinventat la fiecare 3 luni de Chef Mircea Hădărig. Bucătăria vine cu preparate de tip burgeri, antreuri, finger food, dar și cu salate, supe cremă, paste și cateva preparate de bază.


La orele dimineții Bistro Estetique vă poate servi micul dejun și o mulțime de specialități de cafea. Evident, cafeaua poate fi un prieten al musafirilor la orice oră din zi, iar meniul de băuturi însoțește cu generozitate oferta bucătăriei.


Capacitatea localului este de 80 de locuri, astfel că un eveniment corporate, o zi de naștere sau orice alt motiv de petrecere își găsesc o gazdă optimă în noul Bistro Darina Estetique. Primăvara va aduce noi opțiuni în meniu prin deschiderea unei terase cu multe locuri. Și pentru că o dată cu schimbarea anotimpului va veni căldura, 3 televizoare cu ecran generos și un proiector vor oferi iubitorilor de sport un motiv suplimentar să se adune în jurul unei mese cu multă bere și voie bună. Pentru cei care vor să facă rezervări, gazdele pun la dispoziție două numere de telefon: 0365424099 sau 0740733450.

Florin Marcel Sandor


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Haide să plantezi copaci împreună cu Asociația Mureș Runners! „Noi trebuie să dăm tonul schimbării”

Distribuie „Comunitatea crește atunci când fiecare dintre noi acționăm!” este deviza de la care pleacă …

1 comentariu

  1. In cartierele Tg.Muresului este nevoie in primul rand de parcari auto civilizate si parcuri de odihna si recreatie si nu restaurante.Se vede clar ca interesul personal al unora este sprijinit de primaria in defavoarea interesului comun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.