Share

Home / Eveniment / Eveniment. Avem din nou dealer autorizat Opel la Târgu Mureș!

Eveniment. Avem din nou dealer autorizat Opel la Târgu Mureș!

După o pauză de 7 ani, iubitorii și posesorii de autoturisme Opel din județul Mureș, au din nou motive de satisfacție. Grație investiției făcut de MHS Motors, exact în locația fostului dealer Opel din Counca, a fost inaugurat un showroom generos, completat cu servicii postvânzare de primă clasă. La inaugurare au participat numeroși clienți din Mureș ai cunoscutei mărci germane.
Evenimentul de azi, 22 martie, a fost dechis de Vasile Roman, director MHS Motors Tîrgu Mureș, care a mulțumit invitaților pentru efortul de a fi prezenți și a dat cuvântul reprezentanților companiei investitoare.

“Marca Opel este recunoscută pentru tehnologia sa inovatoare și accesibilă unei categorii largi de cumpărători. Prin acest parteneriat adăugăm pentru prima dată în portofoliul nostru o marcă din segmentul auto de volum, apreciată pe piaţa locală de clienţi, în special datorită fiabilităţii şi costurilor optime de exploatare. Am ales să aducem Opel în portofoliul nostru, atât ca parte a strategiei noastre de diversificare la nivel de grup, cât şi datorită oportunităţilor de dezvoltare ale mărcii pe plan local şi european.” a spus George Dorobanţu, CEO, Automobile Bavaria Group.

Pe lângă posibilitatea de a achiziționa un autoturism, clienți din Mureș și din județele învecinate vor putea beneficia de servicii postvânzare la un standard foarte ridicat.
Olavy-Theodor Pecou, After-Sales and Network Development Director – Automobile Bavaria Group a oferit detalii: „Pe lângă spaţiul alocat comercializării modelelor Opel, atât autoturisme cât şi autovehicule comerciale, noua locaţie oferă tot necesarul de servicii post vânzare, de la mecanică, diagnoză şi geometrie computerizate, până la tinichigerie, vopsitorie, ITP şi spălătorie, precum şi piese de schimb, accesorii şi produse din colecţia Opel.”
Referitor la comercializarea de autoturise marca Opel, Lucian Vişan, Group Sales Director Used Vehicles – Automobile Bavaria Group a făcut la rândul lui câteva precizări. ’’Serviciile noastre vor fi completate prin comercializarea autovehiculelor de ocazie, moment în care vom aduce mai aproape de clienţii noştri autovehicule rulate verificate, cu istoric certificat, împreună cu un program de garanţie tehnică de până la 12 luni. Serviciile dedicate de finanţare pentru autovehicule rulate, vor completa ofertele noastre. Clienţii fideli mărcii Opel vor putea să schimbe maşinile vechi cu modele noi, prin serviciile de buy back şi trade-in pe care le vom pune la dispoziţia acestora.’’
Reprezentanții companiei Autmobile Bavaria au mai spus că își propun o cifră anuală de 150 de mașini vândute și speră ca Shwromm-ul Opel din Tîrgu Mureș să devină un punct de referință atât în județ, cât și pentru o zonă mai mare din Transilvania.

 

Opel MHS Motors Târgu Mureş. „Porți deschise” în intervalul 22-24 martie.

Pentru lansarea noului showroom, echipa Opel MHS Motors a pregătit un eveniment de tip „Porți deschise” în intervalul 22-24 martie. Pe durata acestuia, cei interesaţi să achiziționeze un autovehicul pot testa întreaga gamă Opel, înclusiv recent lansatele SUV-uri Crossland X și Grandland X. Tot în cadrul celor trei zile de porți deschise, echipa MHS propune o tombolă. Premiile puse în joc sunt: trei weekenduri la volanul unui model Opel, vouchere service cadou și accesorii din colecția Opel. În plus, toţi posesorii de automobile Opel care vizitează locaţia în perioada porţilor deschise primesc vouchere de service cu reduceri de până la 20%, timp de doi ani de zile.

A consemnat Florin Marcel Sandor

Despre MHS Motors
Opel MHS Motors s-a înființat la finalul anului trecut și face parte din Grupul Automobile Bavaria, unul dintre jucătorii importanți ai sectorului auto din România, cu peste 24 de ani de experienţă în comercializarea de autovehicule și oferirea de servicii post vânzare.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Programul de reconstrucţie mamară se va derula şi în anul 2019 la SCJU Târgu Mureş

Subprogramul naţional de reconstrucţie mamară după afecţiuni oncologice prin endoprotezare se va derula şi în …

Share
Share