Home / Business / MHS Motors, noul dealer autorizat Opel din Târgu Mureș

MHS Motors, noul dealer autorizat Opel din Târgu Mureș

Distribuie

București. Începutul acestui an a marcat al cincilea an consecutiv de creștere pentru marca Opel pe piața românească.

Datele confrom rapoartelor de înmatriculări autoturisme noi (PC), arată o creștere record de cca 59%  pentru Opel în primele două luni ale anului, marca din Russelsheim înregistrând cea mai mare creștere din top 10 din piața românească.

“Decizia de a adăuga un nou partener în rețeaua de distribuție Opel este fundamentată pe cerințele pieței și pe creșterea organică a vânzărilor de modele Opel. Prin semnarea unui parteneriat cu Opel MHS Motors, membră a Grupului Automobile Bavaria, unul dintre jucătorii importanți ai sectorului auto din România, cu peste 24 de ani de experienţă, ne propunem să fim mai apropare de clienții noștri din Târgu Mureș și, desigur, creșterea numărului de unități vândute în această zonă.” a spus Cristian Milea, Country Director Opel România.

“Marca Opel este recunoscută pentru tehnologia sa inovatoare și accesibilă unei categorii largi de cumpărători. Prin acest parteneriat adăugăm pentru prima dată în portofoliul nostru o marcă din segmentul auto de volum, apreciată pe piaţa locală de clienţi, în special datoriă fiabilităţii şi costurilor optime de exploatare. Am ales să aducem Opel în portofoliul nostru, atât ca parte a strategiei noastre de diversificare la nivel de grup, cât şi datorită oportunităţilor de dezvoltare ale mărcii pe plan local şi european.” George Dorobanţu, CEO, Automobile Bavaria Group.

„Pe lângă spaţiul alocat comercializării modelelor Opel, atât autoturisme cât şi autovehicule comerciale, noua locaţie oferă tot necesarul de servicii post vânzare, de la mecanică, diagnoză şi geometrie computerizate, până la tinichigerie, vopsitorie, ITP şi spălătorie, precum şi piese de schimb, accesorii şi produse din colecţia Opel.” Olavy-Theodor Pecou, After-Sales and Network Development Director, Automobile Bavaria Group.

’’Serviciile noastre vor fi completate prin comercializarea autovehiculelor de ocazie, moment în care vom aduce mai aproape de clienţii noştri autovehicule rulate verificate, cu istoric certificat, împreună cu un program de garanţie tehnică de până la 12 luni. Serviciile dedicate de finanţare pentru autovehicule rulate, vor completa ofertele noastre. Clienţii fideli mărcii Opel vor putea să schimbe maşinile vechi cu modele noi, prin serviciile de buy back şi trade-in pe care le vom pune la dispoziţia acestora.’’ Lucian Vişan, Group Sales Director Used Vehicles, Automobile Bavaria Group.

Opel MHS Motors Târgu Mureş. „Porți deschise” în intervalul 22-24 martie.

Pentru lansarea noului showroom, echipa Opel MHS Motors a pregătit un eveniment de tip „Porți deschise” în intervalul 22-24 martie. Pe durata acestuia, cei interesaţi să achiziționeze un autovehicul pot testa întreaga gamă Opel, înclusiv recent lansatele SUV-uri Crossland X și Grandland X. Tot în cadrul celor trei zile de porți deschise, echipa MHS propune o tombolă. Premiile puse în joc sunt: trei weekenduri la volanul unui model Opel, vouchere service cadou și accesorii din colecția Opel. În plus, toţi posesorii de automobile Opel care vizitează locaţia în perioada porţilor deschise primesc vouchere de service cu reduceri de până la 20%, timp de doi ani de zile.

Opel MHS Motors s-a înființat la finalul anului trecut și face parte din Grupul Automobile Bavaria, unul dintre jucătorii importanți ai sectorului auto din România, cu peste 24 de ani de experienţă în comercializarea de autovehicule și oferirea de servicii post vânzare.

Mai multe informații despre noul dealer, puteți afla de pe site-ul Opel MHS Motors: http://www.opel-mhs.ro/.

Despre MHS Holding

Automobile Bavaria Group deţine 13 locaţii BMW pentru automobile noi şi rulate în România şi singurul service Rolls-Royce din regiune. Automobile Bavaria Group este primul dealer BMW M din România, reprezentând cu mândrie “cea mai puternic literă din lume” şi este singurul Centru de Competenţă pentru Vanzări Speciale către autorităţi şi diplomaţi din ţară. Începând cu anul 2015 Automobile Bavaria Băneasa a devenit primul agent autorizat BMW i în România, odată cu lansarea oficială a mărcii pe piaţă şi în prezent deţine încă doi dealeri BMW i la Cluj şi Timişoara. Automobile Bavaria Group comercializează toată gama de motocilete şi scutere BMW Motorrad şi deţine singurul dealer MINI din România, împreună cu două centre MINI Service la Cluj şi Timişoara. Cel mai mare grup de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Est asigură locuri de muncă pentru 509 de angajaţi şi are o cifră anuală de afaceri de 136 milioane Euro.

MHS Truck & Bus Group România este distribuitorul general MAN în România. Deţine opt centre proprii de competenţă pentru vehicule comerciale MAN. Este cel mai mare şi mai performant distribuitor MAN din Europa Centrală şi de Sud-Est. Asigură locuri de muncă pentru 355 de angajaţi şi are o cifră anuală de afaceri de  90 milioane Euro.

Schmidt Gruppe Deutschland deţine cinci dealershipuri BMW şi un dealership Rolls-Royce la Munchen. Grupul asigură locuri de muncă pentru 240 de angajaţi şi are o cifră anuală de afaceri de 125 milioane Euro.

(Comunicat de presă)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO: Start la ediția cu numărul 2 a campaniei ”High or Alive”

Distribuie „Drogurile reprezintă un fenomen social și sanitar complex, care afectează milioane de persoane din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.