Share

Home / Administratie / Anunţ important pentru contribuabilii din Târgu-Mureş

Anunţ important pentru contribuabilii din Târgu-Mureş

Primăria municipiului Târgu-Mureș reamintește contribuabililor persoane fizice și juridice că pentru anul 2018 primul termen scadent pentru plata impozitelor pe clădiri, teren și mijloace de transport este 31 martie 2018.

Potrivit jrs. Szoverfi Vasile, director executiv al Direcţiei Administrarea Impozitelor şi Taxelor Locale din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, contribuabilii care achită integral, pe tot anul, până la 31 martie 2018, impozitele pe clădiri, teren și mijloace de transport, beneficiază de bonificaţia de 10%.

„Impozitele şi taxele locale se pot achita în numerar și cu cardul la ghişeele din cadrul Primăriei Târgu-Mureş, iar în cazul persoanelor fizice si la biroul de colectare din cartierul Tudor şi totodată prin metoda de plată electronică ghiseul.ro. Persoanele juridice au posibilitatea consultării obligațiilor de plată înregistrate în evidența fiscală precum și a plății electronice prin intermediul cardului bancar, prin accesarea de pe site-ul instituției noastre www.tirgumures.ro a aplicatiei Globalpay, în baza solicitării prealabile a unei parole de acces. Reamintim de asemenea faptul că, rapoartele de evaluare a clădirilor, se depun până la data de 31 martie 2018”, a precizat jrs. Szoverfi Vasile.

Toate formularele fiscale privind impozitele și taxele locale, actele necesare, precum și conturile IBAN corespunzatoare obligațiilor de plată, se regăsesc pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, www.tirgumures.ro.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

150 de proiecte pentru Livezeni

Campania “150 de proiecte pentru Livezeni” vizează 150 de familii care trăiesc în condiții precare, …

Share
Share