Share

Home / Reghin / „Marş pentru Viaţă” la Reghin

„Marş pentru Viaţă” la Reghin

Cu binecuvântarea Înalt Preasfințitului Arhiepiscop Irineu al Alba Iuliei, Protopopiatul Ortodox Român Reghin în colaborare cu Protopopiatul Greco-Catolic Reghin și Despărțământul Astra Reghin va organiza sâmbătă 24 martie, „Marşul pentru Viaţă” în „Orașul viorilor.”

„Evenimentul, inițiat în anul 2008 la Timișoara, se înscrie într-un cadru mai amplu de manifestări la nivel național și are un dublu scop: reafirmarea valorilor morale creștine ca piatră de temelie a societății românești și conștientizarea tinerei generații, și nu numai, asupra pericolului la care ne expunem ca popor încuviințând tacit atât practici mai vechi ce aduc atingere dreptului la viață, cum este avortul, cât și unele mai recente, dar cel puțin la fel de nocive, care se strecoară spre noi dinspre Occident, cum ar fi eutanasia sau sinuciderea asistată. Vor lua cuvântul doamna Sorina Bloj, directorul Bibliotecii Municipale Reghin și părintele Daniel Cota. Marșul va începe la ora 12.00 în Parcul Central și se va încheia în piațeta din fața bisericilor ortodoxă și catolică de pe Strada Libertății. Dacă vă pasă, vă așteptăm cu bucurie”, a transmis preot Daniel Cota, organizator.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Rectificare de buget pentru Consiliul Judeţean Mureş

Consilierii judeţeni au aprobat luni, 17 decembrie, cu prilejul unei şedinţe ordinare de lucru, rectificarea …

Share
Share