Showroom-ul Trilak se deschide în Târgu Mureș. Marea deschidere vine cu reduceri importante! Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 756 Vizualizări

Showroom-ul Trilak se deschide în Târgu Mureș. Marea deschidere vine cu reduceri importante!

Când facem cumpărături, ne place să găsim totul într-un singur loc, iar Showroom-ul Trilak oferă această posibilitate. De la vopsele pentru interior și exterior, tencuieli decorative, emailuri și vopsele lazur, până la accesorii și echipamente, toate pot fi găsite în magazinul care se va deschide luni, 26 martie, pe strada Depozitelor, din Târgu Mureș, la ora 11.
Showroom-ul Trilak, care va fi deschis pe 26 martie, în strada Depozitelor nr. 45-47, a adunat experiența și profesionalismul de 111 ani de activitate și produsele fabricii de vopsele și mărcii lider de piață PPG, renumite pentru calitate. Cu ce se deosebește acest showroom de un magazin obișnuit de vopsele? Odată ajunși aici, găsiți tot ce aveți nevoie într-un singur loc: de la vopsele pentru interior și exterior, tencuieli decorative, emailuri și vopsele lazur, până la accesorii și echipamente. Indiferent că vă doriți un perete blackboard, cu patină mată sau grundul este uzat și necesită renovare – posibilitățile sunt aproape nelimitate.
În Showroom-ul Trilak, fotografiile clientului, cu ceea ce își dorește, poate deveni o machetă, iar astfel veți face un prim pas important în realizarea culorilor pe care le visați.
Dacă alegeți experiența Trilak, nu trebuie să fiți expert. Dacă nu sunteți sigur ce fel de vopsea s-ar potrivi, vă interesează aplicarea unei vopsele anume sau aveți alte întrebări, vă puteți adresa cu încredere personalului din showroom. Ei vă vor ajuta cu profesionalism și cu sfaturi de încredere.
Reținți! Showroom-ul Trilak vă așteaptă din data de 26 martie 2018, ora11, în strada Depozitelor nr. 45-47. Puteți testa vopselele la fața locului, ca să vă convingeți de calitatea și varietatea lor. Iar dacă aveți nevoie de un motiv în plus să vizitați showroom-ul, puteți beneficia de o reducere de 10% până sfârșitul lunii mai!

r

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE