Exercițiu de intervenție în caz de cutremur în Cetatea Medievală Sighişoara Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 217 Vizualizări

Exercițiu de intervenție în caz de cutremur în Cetatea Medievală Sighişoara

Joi, 22 martie, începând cu ora 20.00, la sediul Primăriei municipiului Sighișoara, a avut loc ședința Comitetului Local pentru Situații de Urgență în cadrul căreia s-au dezbătut principalele situații de risc în caz de calamitate – cutremur, inundație, etc. ce vizează Cetatea Medievală și alte zone vulnerabile ale municipiului, precum și soluțiile adecvate de intervenție pentru fiecare situație în parte.

De la ora 22.00, sub coordonarea ISU „Horea” Mureș, s-a desfășurat exercițiul de intervenție în caz de cutremur în Cetatea Medievală  al cărui obiectiv a fost salvarea vizitatorilor și a obiectelor de patrimoniu din incinta Muzeului de Istorie Sighișoara. La exercițiu au fost implicați pompieri, polițiști, jandarmi și polițiști locali, iar desfășurarea acestuia a fost urmărită și supravegheată de primarul, viceprimarul și secretarul municipiului Sighișoara, de reprezentanți ai autorității publice locale și ai Batalionului 72 Apărare CBRN „Negru Vodă” Sighișoara.

„În Programul de control al Oficiului Central de Stat pentru Probleme Speciale – mobilizare și rechiziții  este prevăzută o activitate de control de fond la Sighișoara și desfășurarea unui exercițiu complex cu tema ”Alunecare de teren – strada Vasile Lucaciu”, în data de 18 aprilie 2018”, a precizat Ovidiu Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighişoara.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE