Share

Home / Administratie / Locuitorii din zona Făgetului vor containere subterane

Locuitorii din zona Făgetului vor containere subterane

Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureş, s-a întâlnit joi, 22 martie, cu reprezentanţi ai asociaţiilor de proprietari şi cetăţeni din zona străzii Făgetului.

“Împreună cu asociaţiile de proprietari şi proprietarii de apartamente din zona 7 Noiembrie strada Făget am stabilit, în cursul zilei de ieri (joi, 22 martie – n.a.), detalii legate de: începerea proiectului de reparaţii capitale al străzii Făget, care a suferit în ultima perioadă mai multe intervenţii de înlocuire a conductelor, repararea trotuarelor, precum şi amenajarea unor noi locuri de parcare. De asemenea, s-a convenit asupra unor lucrări de toaletare a unor arbori din zonă. Totodată, s-au stabilit patru amplasamente pentru containere subterane în vederea eliminării disconfortului creat de indivizi – scormonitori în gunoaie – certaţi cu bunul simţ. Nu în ultimul rând, au fost abordate aspecte privind implementarea unor proiecte de reabilitare termică”, a precizat Claudiu Maior, pe pagina sa de Facebook.

 

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Liviu Botezan (Luduş): “Nu sunt membru al niciunui partid politic!”

Liviu Botezan, şeful cabinetului primarului oraşului Luduş, a remis redacţiei Zi de Zi un drept …

Share
Share