Share
Home / Administratie / Locuitorii din zona Făgetului vor containere subterane

Locuitorii din zona Făgetului vor containere subterane

Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureş, s-a întâlnit joi, 22 martie, cu reprezentanţi ai asociaţiilor de proprietari şi cetăţeni din zona străzii Făgetului.

“Împreună cu asociaţiile de proprietari şi proprietarii de apartamente din zona 7 Noiembrie strada Făget am stabilit, în cursul zilei de ieri (joi, 22 martie – n.a.), detalii legate de: începerea proiectului de reparaţii capitale al străzii Făget, care a suferit în ultima perioadă mai multe intervenţii de înlocuire a conductelor, repararea trotuarelor, precum şi amenajarea unor noi locuri de parcare. De asemenea, s-a convenit asupra unor lucrări de toaletare a unor arbori din zonă. Totodată, s-au stabilit patru amplasamente pentru containere subterane în vederea eliminării disconfortului creat de indivizi – scormonitori în gunoaie – certaţi cu bunul simţ. Nu în ultimul rând, au fost abordate aspecte privind implementarea unor proiecte de reabilitare termică”, a precizat Claudiu Maior, pe pagina sa de Facebook.

 

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Extindere de fabrică la Sighişoara

Conducerea societăţii Lacroix Ambalaje SRL anunţă publicul interesat asupra depunerii la Agenţia pentru Protecţia Mediului …

Share
Share