Share

Home / Administratie / Primăria Târgu-Mureş angajează consilieri juridici

Primăria Târgu-Mureş angajează consilieri juridici

Primăria municipiului Târgu-Mureş anunţă organizarea unui concurs pentru ocuparea următoarelor funcţii publice la Biroul concesiuni, închirieri și vânzări din cadrul  Direcției economice: consilier juridic clasa I – grad profesional principal şi consilier juridic clasa I – grad profesional asistent.

Concursul va avea loc la sediul instituţiei din Piaţa Victoriei nr. 3, în data de 24 aprilie 2018, ora 10.00 –  proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi anunțate ulterior.

„Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, şi vor conţine documentele prevăzute la artiolul 49, alineatul 1, din Hotărârea Guvernului României  nr. 761/2017”, se menţionează într-un comunicat făcut public pe site-ul instituţiei, www.tirgumures.ro.

Bibliografia stabilită și atribuțiile prevăzute în fișa postului  se afişează la sediul și pe site-ul instituției, www.tirgumures.ro.

Coordonate de contact pentru primirea dosarelor: Târgu-Mureș, Piața Victoriei nr. 3, camera 85, telefon 0265-268.330, interior 110, e-mail vita.ibolya@tirgumures.ro, persoană de contact Vita Ibolya, consilier.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mii de mureşeni cu acte de identitate expirate!

Conducerea Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Mureş aduce la cunoştinţa cetăţenilor faptul că nivelul …

Share
Share