VIDEO: Sergiu Papuc vs. Mark-Christian Hermann, dispută despre modificarea regulilor de circulaţie pe strada Revoluţiei Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 598 Vizualizări

VIDEO: Sergiu Papuc vs. Mark-Christian Hermann, dispută despre modificarea regulilor de circulaţie pe strada Revoluţiei

Viceprimarul municipiului Târgu-Mureş, Sergiu Papuc (PSD), a avut joi, 22 martie, o dispută verbală cu consilierul local Mark-Christian Hermann (POL), pe tema modificării unor reguli de trafic care vizează strada Revoluţiei din Târgu-Mureş, care au stârnit numeroase nemulţumiri în rândul conducătorilor auto care tranzitează zona, precum şi printre locuitorii şi întreprinzătorii din zonă.

Concret, Sergiu Papuc l-a acuzat pe Mark-Christian Hermann că deşi la nivel declarativ s-a opus şi se opune modificării regulilor de circulaţie de pe strada Revoluţiei, în realitate a făcut parte din Comisia care a avizat noile reguli de circulaţie. Pentru a-şi susţine afirmaţia, viceprimarul social-democrat a prezentat procesul-verbal al şedinţei respectivei Comisii, document semnat şi de Mark-Christian Hermann.

În replică, Mark-Christian Hermann a explicat că procesul-verbal respectiv nu conţine nicio decizie, ci este doar o ordine de zi.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE