Share

Home / Administratie / Anunț de participare pentru acordarea finanțărilor nerambursabile din bugetul propriu al comunei Sângeorgiu de Mureș pe anul 2018

Anunț de participare pentru acordarea finanțărilor nerambursabile din bugetul propriu al comunei Sângeorgiu de Mureș pe anul 2018

Comuna Sângeorgiu de Mureș anunță, pentru anul 2018, concursul de proiecte destinate finanțării nerambursabile a programelor/ proiectelor culturale.

Ghidul de finanțare și cererile de finanțare se găsesc pe pagina de web: www.singeorgiudemures.eu sau pot fi solicitate prin e-mail i.kilyen@singeorgiudemures.eu.

Informații suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0265-318.025, persoană de contact Kilyén István.

“Termenul limită de depunere a cererilor de finanțare pentru anul 2018 este 20 aprilie 2018, ora 11.00”, a precizat ing. Sófalvi S. Szabolcs, primarul comunei Sângeorgiu de Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ansambluri rezidențiale noi în cartierul Unirii

Luni, 21 ianuarie, în cadrul unei dezbateri publice care a avut loc în sala de …

Share
Share