Inevitabilul s-a produs. BC Mureș a pus și ea „lacătul” BC Mures
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 693 Vizualizări

Inevitabilul s-a produs. BC Mureș a pus și ea „lacătul”

După echipa de fotbal ASA Târgu-Mureș, care în urmă cu trei ani a fost la doar câteva minute de câștigarea campionatului, iar acum noua ASA a devenit practic istorie, același lucru s-a petrecut și cu cea de baschet masculin de la BC Mureș. Echipa care a susținut trei finale de campionat în ultimii cinci ani și a disputat două finale ale Cupei României și-a anunțat retragera.

După ce startul în noul sezon a fost marcat de câteva despărțiri de jucătorii de valoare, echipa a continuat și a obținut chiar câteva victorii importante. Pe parcurs lotul a rămas fără niciun străin, plecând în ultima perioadă chiar și jucătorii localnici. Astfel, la ultimele partide ale sezonului regulat antrenorii abia au avut pe cine să mai trimită pe teren. Au venit logic și înfrângerile la diferențe foarte mari, iar eforturile financiare pentru a susține ultimele jocuri s-au dovedit a fi risipă.

Antrenorul secund al echipei George Trif şi noul căpitan al formaţiei, Alin Borşa au tras după jocul cu Timba Timișoara și înaintea ultimei etape, disputată la Iași, un ultim semnal de alarmă. „Dacă nu se schimbă urgent ceva, punem lacăt şi gata. Şi astăzi am intrat pe teren doar pentru suporteri şi antrenori. După toate problemele avute în acest sezon al Ligii Naționale, conducerea BC Mureş se vede nevoită să renunţe la continuarea campionatului. BC Mureş nu va participa în play-out”, a declarat căpitanul mureșenilor.

 

„Jungla” mai speră să redevină populată

Din păcate, clubul intrat în insolvenţă nu mai are resurse pentru a continua acest sezon. Au încheiat cu multe probleme sezonul regulat, din respect față de Federaţia Română de Baschet şi adversari, pentru a nu perturba din mers programul campionatului. S-a ajuns însă la concluzia că nu mai are sens continuarea.

Astfel, după a doua dispariție a echipei de fotbal, cea mai frumoasă şi eficientă perioadă a baschetului masculin din Târgu-Mureş, cu performanţe totuși notabile în baschetul românesc, cu reprezentări în cupele europene, pune și ea lacătul.

Conducerea clubului mulțumește totuși în primul rând antrenorilor şi jucătorilor care au alcătuit familia BC Mureş de-a lungul acestor ani, pentru munca, voinţa şi lupta lor pentru culorile clubului şi ale oraşului, sponsorilor şi partenerilor care au fost alături și, în mod deosebit suporterilor, considerați deseori cei mai frumoşi suporteri din campionatul intern.

„Baschetul masculin mureşean nu dispare! Promitem că încă din sezonul următor va renaşte sub o altă formă, cu o altă mentalitate, în speranţa unui viitor la fel de frumos cum au fost anii precedenţi!”, au ținut să precizeze cei din conducerea clubului în cadrul căruia activează mai multe grupe de juniori. Așadar, se speră ca atmosfera „junglei” să redevină cât de curând ceea ce a fost.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Da . Bravo lor !!! aceeasi conducere care a falimentat clubul , banuiesc ca vor fi acum CSM ????Dar chiar nu le este rusine ” alta mentalitate” adica aceasi oameni au „cotit „brusc si au alta mentalitate. !!!!!!- Adica sa luam banii Primariei sub alta forma ca ne-am desteptat? sau au „facut plinul” pentru un timp. Domnilor consilieri chiar atat de „fraieri” ne crede-ti ?
    Le era bun numele ” Jungla” dar asta numai la conducere, chiar atat de prosti suntem ? Ne meritam : „jungla”

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE