Share

Home / Slider / Anunţ important despre sacrificarea mieilor în Piaţa “Cuza Vodă” Târgu-Mureş

Anunţ important despre sacrificarea mieilor în Piaţa “Cuza Vodă” Târgu-Mureş

Producătorii care intenţionează să comercializeze miei sau iezi vii, în vederea sacrificării în punctul de tăiere autorizat aflat în Piața “Cuza Vodă” din Târgu-Mureş, trebuie să deţină asupra lor o serie de documente, a anunţat Valer Ujică, administratorul SC Administraţie Imobile şi Pieţe SRL.

Potrivit informaţiilor furnizate de Valer Ujică, documentele solicitate sunt următoarele: actul de identitate al producătorului, atestatul de producător, certificatul sanitar-veterinar de transport animale vii (miei) – eliberat de medicul veterinar din localitate, formularul de mişcare, eliberat de medicul veterinar, lanțul alimentar de la medicul veterinar. De asemenea, mieii trebuie să fie crotaliaţi în ambele urechi.

“Punctul de sacrificare este autorizat în perioada 26 martie – 7 aprilie 2018, în Piaţa “Cuza Vodă”. Pentru preîntâmpinarea îmbolnăvirilor cauzate de sacrificarea în condiții necorespunzătoare din punct de vedere igienic, vă recomandăm sacrificarea mieilor în punctul de sacrificare autorizat sanitar-veterinar”, a transmis administratorul SC Administraţie Imobile şi Pieţe SRL.

(Redacţia)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiectul de deșeuri, în linie dreaptă

Proiectul Sistem de Management Integrat al Deșeurilor, derulat de Consiliul Județean Mureș, se apropie de …

Share
Share