Share

Home / Business / FOTO EXCLUSIV! Imagini spectaculoase cu viitorul mall NEPI!

FOTO EXCLUSIV! Imagini spectaculoase cu viitorul mall NEPI!

Prezent vineri, 23 martie, în incinta Teatrului „Spectrum” din Târgu-Mureş, la dezbaterea publică pentru proiectul de plan – raportul de mediu elaborat pentru Planul Urbanistic Zonal (PUZ) „Stabilire reglementări pentru construire centru comercial, împrejmuire, branşamente şi racord utilităţi” (mall-ul NEPI), arhitectul Octavian Lipovan, autorul PUZ-ului, a prezentat cotidianului Zi de Zi, la finalul dezbaterii, câteva idei de soluţii pentru investiţia de peste 40 de milioane de euro care va fi amplasată pe Calea Sighişoarei, în zona fostei livezi din apropierea Universităţii „Sapienţia” Târgu-Mureş.

În cadrul aceleiaşi dezbateri publice, Adrian Budărescu, reprezentant NEPI Rockcastle, a precizat că data de începere efectivă a proiectului, dar şi de finalizare a acestuia, sunt dependente de procedurile de obţinere a Avizului de mediu şi de aprobare a PUZ-ului în Consiliul Local.

„Dacă lucrurile merg bine, în iunie 2018 va exista autorizaţia de construire şi mall-ul se va deschide sau în preajma sărbătorilor pascale din 2019, sau în toamna anului viitor”, a afirmat Adrian Budărescu.

Alex TOTH

Share

1 comentariu

  1. O construcție urâtă, vezi pentru comparație imagini cu Openville Timișoara. Ar trebui realizată o clădire cu arhitectură interesantă, nu acest soi de hangar imens. Zona va fi sufocată de mașini, cum se întâmplă cu ieșirea înspre Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

S-a lansat Magnet CV, cea mai nouă platformă de locuri de muncă din Mureș, Sibiu și Cluj

În primele zile ale lunii decembrie 2018 s-a lansat în județul Mureș cea mai nouă …

Share
Share