FOTO EXCLUSIV! Imagini spectaculoase cu viitorul mall NEPI! Business
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 8877 Vizualizări

FOTO EXCLUSIV! Imagini spectaculoase cu viitorul mall NEPI!

Prezent vineri, 23 martie, în incinta Teatrului „Spectrum” din Târgu-Mureş, la dezbaterea publică pentru proiectul de plan – raportul de mediu elaborat pentru Planul Urbanistic Zonal (PUZ) „Stabilire reglementări pentru construire centru comercial, împrejmuire, branşamente şi racord utilităţi” (mall-ul NEPI), arhitectul Octavian Lipovan, autorul PUZ-ului, a prezentat cotidianului Zi de Zi, la finalul dezbaterii, câteva idei de soluţii pentru investiţia de peste 40 de milioane de euro care va fi amplasată pe Calea Sighişoarei, în zona fostei livezi din apropierea Universităţii „Sapienţia” Târgu-Mureş.

În cadrul aceleiaşi dezbateri publice, Adrian Budărescu, reprezentant NEPI Rockcastle, a precizat că data de începere efectivă a proiectului, dar şi de finalizare a acestuia, sunt dependente de procedurile de obţinere a Avizului de mediu şi de aprobare a PUZ-ului în Consiliul Local.

„Dacă lucrurile merg bine, în iunie 2018 va exista autorizaţia de construire şi mall-ul se va deschide sau în preajma sărbătorilor pascale din 2019, sau în toamna anului viitor”, a afirmat Adrian Budărescu.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • O construcție urâtă, vezi pentru comparație imagini cu Openville Timișoara. Ar trebui realizată o clădire cu arhitectură interesantă, nu acest soi de hangar imens. Zona va fi sufocată de mașini, cum se întâmplă cu ieșirea înspre Cluj.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE