Share

Home / Slider / Proiectul „Teatru Forum Antidrog”, lansat în Mureş

Proiectul „Teatru Forum Antidrog”, lansat în Mureş

Agenţia Naţională Antidrog prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Mureş a lansat luni, 26 martie, proiectul local „Teatru Forum Antidrog”.

Proiectul va fi implementat la nivelul județului Mureș în perioada martie – decembrie 2018 şi este orientat pe activităţi culturale de petrecere a timpului liber ca alternativă sănătoasă la consumul de droguri, adresate elevilor din liceele din județul Mureș.

„Obiectivele specifice ale proiectului sunt: dezvoltarea, pentru zece tineri cu vârste cuprinse între 15 – 19 ani, a competențelor de a furniza servicii de educație non-formală Teatru Forum – instrument social de intervenție comunitară, dezvoltarea abilităților de viață – accentul pe spirit civic, rezolvare de probleme, luarea deciziilor, comunicare eficientă, a unui număr de 30 de liceeni cu vârste cuprinse între 15 – 19 ani din zece licee din județul Mureș, care se vor implica în piesa de teatru forum care va fi jucată, creşterea numărului de activități culturale adresate unui număr de 300 de elevi din învățământul liceal cu vârste cuprinse între 15 – 19 ani, prin elaborarea și prezentarea elevilor a unei piese de teatru cu mesaj antidrog”, au transmis responsabilii proiectului, prin intermediul unui comunicat de presă.

Partenerii proiectului sunt Palatul Copiilor Târgu-Mureș, Inspectoratul Școlar Județean Mureș şi Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiectul de deșeuri, în linie dreaptă

Proiectul Sistem de Management Integrat al Deșeurilor, derulat de Consiliul Județean Mureș, se apropie de …

Share
Share