Share

Home / Administratie / Restricţii pentru tiruri în Târgu-Mureş? Anunţul făcut de primarul Dorin Florea

Restricţii pentru tiruri în Târgu-Mureş? Anunţul făcut de primarul Dorin Florea

Primarul municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea, a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că autorităţile locale din “Oraşul trandafirilor” studiază posibilitatea limitării tranzitării oraşului a tirurilor, la orele de maximă circulaţie, atât pe parcursul dimineţii cât şi seara.

“Vom identifica locuri în care tirurile şi maşinile de mare tonaj să poată fi parcate în timpul staţionării. Această decizie o luăm forţaţi de faptul că s-a anunţat încetarea lucrărilor la Centura oraşului – Corunca – Ernei, lucrare ce este coordonată de CNADR şi Consiliul Județean Mureș – fără să cunoaştem motivul sau durata stopării acestora. În ceea ce priveşte infrastructura rutieră din municipiul Târgu-Mureş, anunţ public că cei care distrug străzile oraşului într-un mod iresponsabil, fără să respecte proiectele şi contractele cu municipalitatea, străzi care mai apoi sunt refăcute cu atâta dificultate de către Primăria municipiului Târgu-Mureş, vor fi amendaţi cu suma maximă prevazută în lege!”, a precizat primarul municipiului Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dinamica locuinţelor noi construite în judeţul Mureş

În primele nouă luni ale anului 2018, la nivelul judeţului Mureş au fost terminate 864 …

Share
Share