Parteneriat între Municipiul Reghin și IPJ Mureș Administratie
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 269 Vizualizări

Parteneriat între Municipiul Reghin și IPJ Mureș

Consilierii reghineni întruniți marți, 27 martie în ședință ordinară au aprobat cooperarea dintre Municipiul Reghin și Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş iniţiată în baza Proiectului “Poliție-Autorități Locale, Servicii Publice în parteneriat”.

Conform proiectului aprobat, se alocă din bugetul local suma de 30.000 de lei pe an necesară realizării activităților concrete care vor fi întreprinse pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite în baza convenției de cooperare între municipalitatea reghineană și IPJ Mureș

„Ca și reprezentant al Poliției Municipiului Reghin țin să precizez că acest protocol de colaborare este inițiat la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Mureș. Acest protocol are în vedere toate orașele și comunele de pe raza județului Mureș, o coperare interisntituțională între noi, Poliția  pe deoparte și primăriile și consiliile locale de altă parte. În acest sens, vom avea toată disponibilitatea noastră pentru asigurarea ordinei și siguranței publice pe raza municipiului Reghin și nu numai. În acest context,  vom colabora atât cu Primăra și Consiliul Local precum și cu Poliția Locală Reghin pentru a întări siguranța cetățeanului. De fapt acesta este și obiectivul nostru principal , siguranța cetățeanului, atât pe raza municipiului Reghin cât și pe raza celor 24 de comune arondate. Până acum am avut o bună colaborare care sperăm să continue la fel de bine și pe mai departe în toate activitățile pe care le intreprindem”,  a precizat comisar şef  Flavius Danciu, Şef Birou Ordine Publică în cadrul Poliției Municipale Reghin.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE