Share

Home / Administratie / Delegație din Turcia, în vizită la Primăria Sighișoara

Delegație din Turcia, în vizită la Primăria Sighișoara

Primarul municipiului Sighișoara, Ovidiu Dumintru Mălăncrăvean, a primit marţi, 27 martie, la sediul Primăriei municipiului Sighișoara, vizita unei delegații din Turcia, prezente la Sighișoara în cadrul Proiectul internațíonal, intercultural de tip Sister Schools, ”Moștenirea culturală prin ochii copiilor”, derulat în parteneriat cu Școala Gimnazială “Aurel Mosora” și Liceul Teoretic „Joseph Haltrich”.

În cadrul acestei vizite s-au discutat aspecte referitoare la proiecte comune, între cele două municipalități, ca semn de deschidere culturală și de interes multiplu pentru ambele instituții.

Proiectul ”Moștenirea culturală prin ochii copiilor” are ca principal obiectiv învățarea interculturală, achiziționarea și îmbunătățirea unor cunoștințe, abilități și competențe pentru cultivarea atitudinii pozitive față de alte culturi, alte tradiții, popoare, naționalități.

În periada 23-31 martie, 18 elevi și cinci cadre didactice ai școlii din Aydin, Turcia, Digișim Coleji Aydin se află la Sighișoara și derulează activități commune cu 15 elevi ai Școlii Gimnaziale ”Aurel Mosora” și 3 elevi ai Liceului Teoretic ”Joseph Haltrich”.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dinamica locuinţelor noi construite în judeţul Mureş

În primele nouă luni ale anului 2018, la nivelul judeţului Mureş au fost terminate 864 …

Share
Share