Share

Home / Administratie / Demersuri pentru o instalaţie nouă de aer condiţionat la Evidenţa Paşapoartelor

Demersuri pentru o instalaţie nouă de aer condiţionat la Evidenţa Paşapoartelor

Aleşii judeţului au aprobat joi, 29 martie, într-o şedinţă de lucru, cooperarea dintre Consiliul Judeţean Mureş şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş care prevede realizarea în comun a unor investiţii la imobilul situat în strada Călăraşilor 26-28 din Târgu-Mureş. Concret, cele două instituţii vor colabora pentru a remedia defecţiunile la instalaţia de aer condiţionat din imobilul care găzduieşte Direcţia Judeţeană de Evidenţa Persoanelor Mureş şi Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Mureş.

Contribuţia Consiliului Judeţean Mureş, 24,8% din valoarea investiţiei

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, investiția ar urma să se realizeze „cu respectarea etapelor prevăzute de Hotărârea de Guvern 907/2016 privind etapele de elaborare şi conţinutul cadru al documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/ proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, respectiv cu suportarea cheltuielilor de către părți, proporțional cu cota-parte de proprietate deținută asupra imobilului.”

Astfel, Consiliul Județean Mureș poate aloca fonduri, în limita cotei aflate în proprietatea Județului Mureș, respectiv 24,8% din total investiției cuantificate pentru întregul imobil.

„În primă etapă, valoarea estimată a Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție – DALI este în limita de 25.000 lei, din care Inspectoratul de Poliție Județean Mureș se obligă să aloce cota de 75,52% din valoarea totală a documentației”, a precizat Genica Nemeş, director executiv al Direcţiei Juridice şi Administraţie Publică din cadrul Consiliului Judeţean Mureş.

Alex TOTH

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Salvamontiştii, pregătire pentru salvarea cu elicopterul

Salvamontiştii serviciilor Mureş şi Sibiu au urmat un stagiu de pregătire pe aeroportul din Târgu-Mureş …

Share
Share