Poliţia Mureş, în serviciul comunităţii de Florii Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 224 Vizualizări

Poliţia Mureş, în serviciul comunităţii de Florii

În perioada 31 martie – 2 aprilie, 100 de poliţişti se vor afla în stradă, suplimentar faţă de dispozitivul curent și vor acţiona pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, în special în apropierea lăcaşurilor de cult unde vor fi organizate manifestări religioase prilejuite de Sărbătorirea Floriilor şi în locurile unde se vor desfăşura manifestări publice circumscrise acestei sărbători.

Poliţiştii care vor acţiona suplimentar faţă de cei care se află în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, au ca prioritate atât prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor cât şi intervenția rapidă atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

„Astfel, 64 de poliţişti de la ordine publică, 20 de la structurile de poliţie rutieră, 14 polițiști de investigații criminale și 15 poliţişti de la alte structuri şi rezerve de intervenţie, se vor afla în stradă, în dispozitive mixte de ordine şi siguranţă publică, precum şi în proximitatea locașurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice circumscrise acestei sărbători. Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice. Pe drumurile publice, pe principalele artere şi în zona locaşurilor de cult ortodox, poliţiştii de la rutieră vor acţiona pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză, fiind amplasate, în acest sens, în trafic, toate aparatele radar din dotare. În caz de nevoie, apelaţi cu încredere 112 – Apelul Unic de Urgenţă!”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE