UPDATE: Furtuna a făcut pagube în județ Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2030 Vizualizări

UPDATE: Furtuna a făcut pagube în județ

Furtuna care s-a abătut de puţină vreme, pentru câteva minute, asupra mai multor localităţi din judeţ a pus la pământ mai mulţi arbori.

La serpentina veche în Tîrgu Mureş, un copac doborât de furtună a căzut peste un autoturism, a anunţat Biroul de Presă al ISU Horea Mureş.

Pe E60, în zona Vaţman, de pe raza comunei Corunca, un copac a căzut pe carosabil.

În zona străzii Nordului, de la graniţa municipiului Tîrgu Mureş cu Sângeorgiu de Mureş, mai mulţi consumatori au rămas fără energie electrică.

UPDATE. 16.15

19 localităţi erau în jurul orei 16 nealimentate cu energie electrică, fiind afectaţi 5475 de consumatori, în urma defecţiunii înregistrate la LEA 20 kW Reghin -Lăpuşna. În Ibăneşti, un copac a fost rupt de furtună şi a căzut pe reţeaua electrică aeriană.

 

De asemenea, în zona Luduş – Târnăveni a fost afectată în urma furtunii LEA 20 kW, iar 3611 de consumatori din 13 localităţi au rămas nealimentaţi cu energie electrică.

Echipele Electrica au intervenit pentru a remedia defecțiunile.

Pompierii au fost solicitaţi, tot în jurul orei 16, să demonteze un banner suspendat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Tîrgu Mureş care punea în pericol trecătorii, dacă s-ar fi desprins.

UPDATE 19.00 O copertină a căzut pe un autoturism, pe strada Rodniciei din Tîrgu Mureș.

1005 de consumatori din Reghin-Uila, 969 de consumatori racordați la LEA Fîntînele-Jacod și 214 de utilizatori de la Seleuș au rămas fără energie electrică.

La ora 19.30 mai rămăseseră nealimentați 1709 de consumatori din 14 localități.

La ora 22.50, toți consumatorii erau alimentați cu energie electrică. O oră mai târziu însă, 120 de consumatori din Albești, alimentați de LEA Sighișoara – Cristur, au rămas fără energie electrică.

Luni, la 9 dimineața, toți consumatorii din Albești, care au rămas aseară nealimentați în urma defecțiunii la LEA Sighișoara-Cristur, aveau energie electrică.

UPDATE 23.26 Un stâlp de telegraf a căzut pe carosabil, între localitățile Tirimia și Gheorghe Doja. Pentru îndepărtarea sa s-au deplasat în zonă patru subofițeri de la Detașamentul Tîrgu Mureș.

UPDATE luni, 2 aprilie. Ora 11.23. Șase pompieri târgumureșeni, cu o autospecială cu apă și spumă și o autoscară, s-au deplasat, de puțină vreme, la o intervenție, pe strada Gheorghe Doja din Tîrgu Mureș, unde vântul puternic a desprins o reclamă care riscă să cadă.

(S. G.)

Sursa foto: ISU Horea Mureş

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE