Concurs de orientare turistică pe Platoul Fâncel Ibanesti
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 289 Vizualizări

Concurs de orientare turistică pe Platoul Fâncel

Casa de Cultură a Studenţilor Tîrgu Mureş organizează în data de 13 aprilie 2018 „Concurs de Orientare Turistică”. Activitatea se află la cea de-a VIII-a ediție și se va desfășura în localitatea Ibănești, jud. Mureș, pe Platoul Fâncel.

„Proba de concurs constă în parcurgerea unui traseu marcat, dintr-o zonă împădurită. Concurenţii vor primi din partea organizatorilor, hărţi pentru orientare cu zona traseului de concurs. Traseul marcat va avea un număr fix de posturi, care sunt obligatorii de atins. Departajarea concurenţilor se va face în funcţie de numărul de posturi descoperite şi a timpului obţinut. Concurenții vor beneficia de instructaj de specialitate, înainte de începerea concursului. Premiile oferite constau în diverse obiecte și articole sportive”, afirmă Daniela Nădășan, Referent cultural – CCS Mureș.

Înscrierile se pot face la sediul C.C.S. Mureș din str. Nicolae Grigorescu nr. 19 sau ONLINE pe site-ul www.ccsmures.ro și pagina de Facebook a Casei de Cultură a Studenților Tg. Mureș, până în data de 10 aprilie 2018, participarea fiind limitată la 50 de locuri. Plecarea va avea loc vineri 13 aprilie, ora 800, din faţa Casei de Cultură a Studenţilor din Tîrgu Mureș. Evenimentul se adresează studenţilor, tinerilor şi elevilor. Costurile pentru masă și transport vor fi suportate de către organizatori. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0265-216066 sau prin e-mail la adresa ccs.targumures@mts.ro cu subiectul „Orientare Turistică”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE