Share

Home / Recomadări zi de zi / FOTO: Spiritualitatea a atins sufletul B-Unicilor

FOTO: Spiritualitatea a atins sufletul B-Unicilor

Biserica Evanghelică din Criț găzduiește în Săptămâna Patimilor la catolici şi protestanţi, o serie de concerte vocal-instrumentale, proiect intitulat „Din toate colţurile lumii spirituale”, organizat de Asociația Cultura Viva Sighișoara în cadrul Academiei Sighișoara, în parteneriat cu Fundația Michael Schmidt.
B-Unicii de la Căminul pentru persoane vârstnice din Târgu-Mureș s-au bucurat de primele acorduri ale evenimentului, fiind prezenți la concertul inaugural .Tot ei au fost cei cărora li s-a oferit onoarea de a primi primele autografe ale interpreților care au susținut concertul de orgă , organistul elvețian Antonio García, soprana Anna Weber (Austria) și Dominik Bauer bas-bariton (Austria). Vă atașăm dovezile!

Dr. Anca FLOREA

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiectul „Deschide-ţi mintea, nu fi închis!” continuă

În cadrul Proiectului de prevenire a delincvenţei juvenile intitulat „Deschide-ţi mintea, nu fi închis!”, Inspectoratul …

Share
Share