Home / Recomandări zi de zi / Mai mulţi şoferi, prinşi băuţi la volan!

Mai mulţi şoferi, prinşi băuţi la volan!

Distribuie

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş a anunţat luni, 2 aprilie, prin intermediul unui comunicat, câteva cazuri de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice înregistrate, zilele trecute, pe raza judeţului Mureş.

#La data de 30 martie a.c., la ora 8.15, polițiști rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Mureş au oprit în trafic, pe strada Gheorghe Doja din municipiu, un autoturism condus de un bărbat, de 50 de ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

#La data de 31 martie a.c., la ora 00.03, polițiști rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Reghin au oprit în trafic, pe strada Mihai Viteazu din municipiu, un autoturism condus de un bărbat, de 35 de ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

#La data de 31 martie a.c., la ora 8.15, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Rîciu au oprit în trafic, pe D.N. 15 E, în localitatea Ceuașu de Cîmpie, un autoturism condus de un bărbat, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

#La data de 1 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului au oprit în trafic, în localitatea Eremieni, un autoturism condus de un bărbat, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

#La data de 1 aprilie a.c., la ora 3.20, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Band au oprit în trafic, pe D.J. 151 A, în localitatea Şăulia, un autoturism condus de un bărbat, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

#La data de 1 aprilie a.c., la ora 1.55, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Gorneşti au oprit în trafic, pe strada Viilor, în localitatea Gorneşti, un autoturism condus de un tânăr, de 28 de ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În toate cauzele au fost întocmite dosare penale”, se precizează în comunicat.

(Redacţia)

 

De asemenea, verificati

Impact între o autoutilitară și un autoturism, în Albești

Distribuie Pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara au fost solicitați să intervină marți, 16 aprilie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.