Share

Home / Cultură / S-a lansat „Curierul de Cheţani”!

S-a lansat „Curierul de Cheţani”!

Căminul cultural din Chețani a găzduit joi, 29 martie, lansarea revistei „Curierul de Chețani”. Publicația, apărută sub auspiciile Primăriei comunei Chețani, va avea o periodicitate trimestrială și are drept tematică realitatea imediată a comunității.

În 12 pagini, full color, sunt prezentate aspecte contemporane ale Chețanilor. Revista este deja în nomenclatorul publicațiilor din România și va fi difuzată la biblioteci și alte centre de cultură. Cum sublinia primarul Emil Florin Mocan, necesitatea unei transparențe sporite a actului administrativ cât și nevoia unei mai bune informări, referitoare la realizări dar și la tradițiile și personalitățile comunei au stat la baza inițierii revistei. Ea este – arăta Ovidiu Dancu, vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș – dovada vie că, atunci când există interes și se pune și suflet, apar rezultatele.

„Curierul de Chețani” are menirea de a prezenta tinerimii personalități din lumea literaturii, artei și oameni de succes din toate domeniile, care au pornit la drum din localitatea de la granița județului”, a afirmat Gheorghe Pantea, viceprimar al comunei Chețani.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO. Johann Strauss Ensemble și Russell McGregor au vrăjit din nou publicul târgumureșean

Pentru al patrulea an la rând, AllCris Events aduce la Târgu Mureș Johann Strauss Ensemble …

Share
Share