S-a lansat „Curierul de Cheţani”! Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 231 Vizualizări

S-a lansat „Curierul de Cheţani”!

Căminul cultural din Chețani a găzduit joi, 29 martie, lansarea revistei „Curierul de Chețani”. Publicația, apărută sub auspiciile Primăriei comunei Chețani, va avea o periodicitate trimestrială și are drept tematică realitatea imediată a comunității.

În 12 pagini, full color, sunt prezentate aspecte contemporane ale Chețanilor. Revista este deja în nomenclatorul publicațiilor din România și va fi difuzată la biblioteci și alte centre de cultură. Cum sublinia primarul Emil Florin Mocan, necesitatea unei transparențe sporite a actului administrativ cât și nevoia unei mai bune informări, referitoare la realizări dar și la tradițiile și personalitățile comunei au stat la baza inițierii revistei. Ea este – arăta Ovidiu Dancu, vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș – dovada vie că, atunci când există interes și se pune și suflet, apar rezultatele.

„Curierul de Chețani” are menirea de a prezenta tinerimii personalități din lumea literaturii, artei și oameni de succes din toate domeniile, care au pornit la drum din localitatea de la granița județului”, a afirmat Gheorghe Pantea, viceprimar al comunei Chețani.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE