Share

Home / Slider / “Împreună pentru Sărbători Pascale în siguranţă” – Protejează-ţi autoturismul!

“Împreună pentru Sărbători Pascale în siguranţă” – Protejează-ţi autoturismul!

În perioadele premergătoare sărbătorilor, aglomeraţia şi agitaţia ce se creează constituie factori favorizanţi pentru comiterea furturilor, în special. Lumea este mai puţin atentă, agitaţia, parcările aglomerate, vizibilitatea redusă uneori pentru agenţii de pază (acolo unde sunt), oferă ocazii infractorilor.

Nu lăsaţi infractorii să vă strice bucuria sărbătorilor!

Nelăsând în maşină, nici pentru câteva inute, bunuri la vedere, vă protejaţi autoturismul!

Aşadar, telefoane, genţi (chiar şi goale), aparatură electronică, bagaje – toate acestea sunt tentante, chiar dacă pentru dumneavoastră nu sunt foarte valoroase! Chiar şi pentru o pagubă redusă, timpul, frustrarea (drumuri la Poliţie, asigurări etc.) nu merită să vă modifice programul de Sărbători! Aşadar, nu uitaţi: un simplu gest vă protejează de infractori!

Activităţile Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au vizat în aceste zile acest segment de criminalitate, acordaţi-i şi Dumneavoastră atenţie!

Campania „Împreună pentru Sărbători Pascale în siguranţă”, ce are ca scop informarea cetăţenilor în ceea ce priveşte conduita preventivă este coordonată de Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş. Direcţiile de acţiune pentru atingerea scopului menţionat sunt elaborarea şi distribuirea de materiale de informare cu privire la prevenirea furturilor şi popularizarea mesajelor preventive prin intermediul mass media şi al bannerelor electronice.

(Comunicat de presă, IPJ Mureş)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiectul de deșeuri, în linie dreaptă

Proiectul Sistem de Management Integrat al Deșeurilor, derulat de Consiliul Județean Mureș, se apropie de …

Share
Share