Share

Home / Administratie / Misiuni mai puţine pentru jandarmi, în 2017

Misiuni mai puţine pentru jandarmi, în 2017

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Colonel Sabin Motora” Mureş au executat 6.516 de misiuni în decursul anului trecut, cu un număr total de 24.022 de jandarmi.

Anunţul a fost făcut miercuri, 28 martie, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural Mureş de către col. Tiberiu Adrian Filipaş, inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Colonel Sabin Motora” Mureş, care a precizat că în comparaţie cu anul 2016, numărul de misiuni a scăzut cu 32,59% (8.640 de misiuni cu un efectiv de 25.284 de jandarmi).

„În anul 2017, au fost executate un număr de 944 de misiuni de asigurare a ordinii publice, faţă de 1.139 în anul 2016, reprezentând o scădere cu 20,65%. Această scădere se datorează faptului că în anul 2016 au fost executate un număr mare de misiuni de asigurare a ordinii publice cu ocazia asigurării măsurilor de ordine şi siguranţă publică, premergător şi pe timpul desfăşurării alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor, precum şi pentru autorităţile administraţiei publice locale”, a precizat col. Tiberiu Adrian Filipaş.

Pe timpul misiunilor de asigurare a ordinii publice, în anul 2017 au fost aplicate 7 sancţiuni contravenţionale şi a fost constată o infracţiune cu un autor.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Investiții întârziate în administrație

Autoritatea județeană așteaptă finalizarea bugetului national de venituri și cheltuieli cu interes pentru că până …

Share
Share