Share
Home / Business / Asociaţia Sportivă Transil 2008 Târgu-Mureş îşi face sală de evenimente – restaurant!

Asociaţia Sportivă Transil 2008 Târgu-Mureş îşi face sală de evenimente – restaurant!

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Reamenajare, modificare şi extindere clădire multifuncţională existentă – corp C1, schimbare de destinaţie parţială în sală de evenimente – restaurant şi spaţii de cazare, amplasare firmă”, propus a fi realizat în localitatea Târgu-Mureş, strada Insulei, imobil identificat prin C.F. nr. 129739/Târgu-Mureş, titular Asociaţia Sportivă Transil 2008 Târgu-Mureş (zona stadionului Trans-Sil).

Potrivit site-ului APM Mureş, informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la sediul titularului de proiect din Târgu-Mureş, strada Bega nr. 2.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, raport la primii doi ani de mandat

Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, a prezentat vineri, 13 iulie, cu ocazia unei conferinţe …

Share
Share