Home / Slider / Poliţiştii mureşeni, donatori de sânge!

Poliţiştii mureşeni, donatori de sânge!

Distribuie

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Târgu-Mureş au participat miercuri, 4 aprilie, la o activitate de donare de sânge, organizată cu ocazia Zilei Voluntariatului la Universitatea “Petru Maior”, de către ESTIEM Mureş, American Corner, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş şi Liga Studenţilor UPM.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au subliniat, prin intermediul unui comunicat de presă, importanţa acestui gen de activitate, a implicării copiilor, tinerilor în special în viaţa comunităţii lor.

“De altfel, pentru marcarea Zilei Poliţiei Române, una dintre principalele activităţi a vizat exact acest aspect: promovarea implicării active a fiecăruia dintre noi pentru schimbarea în bine pe care ne-o dorim, apreciind şi premiind tinerii implicaţi. În anul Centenarului Marii Uniri, cuvântul cheie este împreună! Felicitări şi mult succes tuturor!”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

 

 

 

 

De asemenea, verificati

Mureș: Percheziții într-un caz de organizare de lupte între câini

Distribuie Polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Mureș au pus în executare marți, 16 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.