Share

Anunţ

Anunţ public privind decizia de încadrare în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului a proiectului “Reparaţia podeţului situat pe DJ134 Fîntînele – Veţca – limită judeş Harghita, la km 5+600”

Consiliul Judeţean Mureş, titular al proiectului “Reparaţia podeţului situat pe DJ134 Fîntînele – Veţca – limită judeţ Harghita, la km 5+600”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Mureş, fără studiu de evaluare a impactului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “Reparaţia podeţului situat pe DJ134 Fântânele – Veţca – limită judeţ Harghita, la km 5+600”, propus a fi realizat în comuna Veţca, sat Sălaşuri, pe drumul judeţean DJ134 Fîntînele – Veţca – intersecţie DN13C (fost DJ137), la km 5+600, judeţul Mureş. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Mureş, din Târgu-Mureş, strada Podeni nr.10, în zilele de luni între orele 9.00 – 15.00 şi marţi – vineri între orele 9.00 – 12.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmms.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

Preşedinte,

Péter Ferenc

Secretar,

Paul Cosma

   
Vicepreşedinte,

Ovidiu Dancu

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Rectificare bugetară de aproape 8 milioane de lei pentru Consiliul Judeţean Mureş

Consilierii judeţeni au aprobat joi, 22 noiembrie, cu ocazia unei şedinţe ordinare de lucru, rectificarea …

Share
Share