Home / Administratie / Locuri noi de parcare, în pregătire în cartierul Mureşeni

Locuri noi de parcare, în pregătire în cartierul Mureşeni

Distribuie

Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureş, a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că s-a întâlnit joi, 5 aprilie, cu reprezentanţi ai asociaţiilor de proprietari de pe străzile Hunedoara, Reşiţa şi Cisnădie.

„Împreună cu asociaţiile de proprietari şi proprietarii de apartamente de pe străzile Hunedoara, Reșița, Cisnădie, am stabilit, în cursul zilei de ieri, detalii legate de crearea de noi locuri de parcare, parcări înierbate cu dale, precum și parcări acoperite pe amplasamentul deja existent. Totodată, s-a convenit asupra unor lucrări de toaletare a unor arbori din zonă care prezintă pericol”, a precizat consilierul personal al primarului municipiului Târgu-Mureş.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Zi de Zi 20 de ani / La Mulți Ani, Zi de Zi!

Distribuie 20 de ani de existență a sărbătorit în această seară Cotidianul Zi de Zi, …

1 comentariu

  1. In primul rand tovarasul Maior are interdictie de la instanta sa aiba funtie publica.Intrebare:este platit din bani publici sau din buzunarul primarului?
    In al doilea rand copacii sunt masacrati ,nu toaletati.Majoritatea erau perfect sanatosi inainte de masacru.
    In al treilea rand legile tarii sunt incalcate grosolan de primaria TGM.Legea interzice schimbarea destinatiei destinatia spatiilor verzi,legea interzice taierea crengilor mai mari de 3 cm ale copacilor etc.
    In al patrulea rand:Populatia este tinuta in nestiinta de cauza in multe domenii De aceea majoritatea reactioneaza ca analfabetii.
    In al cincillea rand se vede cu ochiul liber ca in era Florea .toate demersurile primarie TGM au vizat poluarea accentuata a orasului: inmatricularea excesiva al autovehiculelor second hand(rable),lipsa unor demersuri ca autovehiculele care trec prin oras sa nu fie plina de praf,lipsa unor demersuri ca angajatii Salubriserv sa nu mature in orele de varf a circulatie autovehicolelor facand slalom intre masini inprastiind praful in aerul poluat deja de gaze.
    Mai este foarte mult de spus.Interesant ar fi de aflat ca de ce aproape nimeni nu se intereseaza sa afle ca cei care le inbolnavesc nefacand nici un demers de a stopa poluarea aerului din orasul TGM sunt platiti din buzunarul victimelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.