Share

Home / Administratie / Săpături pentru fibră optică şi alte lucrări, la Târgu-Mureş

Săpături pentru fibră optică şi alte lucrări, la Târgu-Mureş

În aceste zile, echipe de muncitori execută mai multe lucrări pe raza municipiului Târgu-Mureş.

„Acestea constau în: reparaţii de carosabil – semnalizare rutieră, decapare, cilindrare, pregătire pentru asfaltare pe străzile Mărăşeşti, Secerei, Calea Sighişoarei; lucrări de astupare a şanţurilor – betonare şi pregătire pentru asfaltare – strada Călăraşilor, săpături pentru canalizaţie fibră optică şi iluminat public pe străzile Margaretelor şi Zăgazului, lucrări de refacere a trotuarelor  demontare, montare borduri pe străzile Bulevardul 1848 şi Făget, lucrări de frezare pe străzile Romulus Guga, Mioriţei şi Lebedei – Zona Rovinari. Menţionăm că intervenţii de acest gen se vor executa, acolo unde este cazul, şi în alte zone ale oraşului în funcţie şi de condiţiile meteo”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTOGALERIE. Gramatica și poezia fac casă bună la UMFST Târgu-Mureș

Cu ocazia Zilelor Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu-Mureș, Departamentul de Filologie …

Share
Share