Share

Home / Administratie / Abateri de la normele privind salubritatea în Târgu-Mureş

Abateri de la normele privind salubritatea în Târgu-Mureş

Lucrătorii Compartimentului Protecția Mediului – Direcţia Poliţia Locală Târgu-Mureş, au soluționat, în perioada 12-26 martie, două sesizări primite din partea unor persoane fizice și juridice cu privire la nerespectarea obligației de a asigura buna gospodărire a imobilelor, precum și a celei referitoare la condițiile de depozitare și colectare a deșeurilor menajere, impuse de Hotărârea Consiliului Local nr. 20/2008 – modificată, și au efectuat controale cu aceeași tematică la 15 agenți economici.
„Verificările executate s-au soldat cu aplicarea a trei sancțiuni contravenționale comercianților care nu dețineau un contract cu firma de salubrizare abilitată, precum și cu sancționarea unei persoane care a fost surprinsă arzând deșeuri provenite din efectuarea curățeniei în curtea gospodăriei proprii. Rugăm pe această cale concetățenii să respecte programul „Curățeniei generale de primăvară 2018”, așa cum este comunicat prin intermediul presei de către Primăria municipiului Târgu-Mureș, pentru a se evita depozitările nelegale de deșeuri care aduc un vădit prejudiciu esteticii orașului”, se menţionează într-un comunicat de presă remis de conducere Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Locul 38 în Top 100 Antreprenori. Recunoaștere importantă pentru Mircea Oltean, directorul general IRUM SA Reghin

Capitalul mureșean, 100% românesc, are parte de încă o recunoaștere importantă. Mircea Oltean, directorul general …

Share
Share