Home / Cultură / Primii artiști, anunțați la Festivalul VIBE Târgu-Mureș

Primii artiști, anunțați la Festivalul VIBE Târgu-Mureș

Distribuie

A doua ediție a Festivalului VIBE Târgu-Mureş vine cu cei mai buni interpreți din Ungaria, artişti internaționali și trupe locale emergente. Evenimentul va avea loc în perioada 5-8 iulie, când cei care se mută pe malul Mureșului timp de patru zile se pot întâlni cu formația engleză Dup Pistols Sound System sau cu Freestylers, care sunt primele stele internaționale ale festivalului VIBE din acest an.

Potrivit purtătorului de cuvânt al festivalului, Tóth Izabella, în primăvară vor fi anunțați mai mulți artiști internaționali. Noutățile din Ungaria vor fi ByeAlex és a Slepp, Blahalouisiana, Kistehén, Magashegyi Underground, NB și Edo Denova, în timp ce Wellhello, Margaret Island, Hősök, Anna and the Barbies, Intim Torna Illegál, Cloud9+ és Sub Bass Monster se vor întoarce pe scena VIBE a doua oară. În ceea ce priveşte artiștii din țară, organizatorii l-au invitat pe preferatul târgumureşenilor, DJ Shiver, FUNKorporation din Cluj-Napoca și Teddy Queen, fostul Alteregó, iar DJ-ul din Târgu Secuiesc Nick Havsen are un loc închiriat pe scenă. În viitorul apropiat lista va fi completată şi cu alte formații locale și internaționale.

„La fel ca și anul trecut, anul acesta vom aduce la VIBE cei mai cunoscuți artiști din Ungaria. Scopul nostru a fost să păstrăm ceea ce a fost foarte bine anul trecut și să completăm cu trupe pe care nu am reușit să le aducem în anul 2017. Linia internațională va fi foarte puternică, pe lângă cele anunțate – Dup Pistols Sound System și Freestylers, vor exista și surprize”, a declarat Rés Konrád Gergely, directorul festivalului.

În acest an tema festivalului VIBE va fi REconcept Transilvania, temă care va fi reflectată în programul festivalului, în cadrul discuțiilor de la VIBE Koli și în locația festivalului.

Biletele de intrare se pot achiziţiona deja cu suma de 119 lei (plus taxe), iar informaţii suplimentare pot fi obţinute la adresa web www.vibefestival.ro.

(Redacţia)

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade” Târgu Mureș

Distribuie Prezentarea Raportului anual al Rectorului Leonard Azamfirei privind starea Universității de Medicină, Farmacie, Științe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.