Share

Home / Business / Se caută administratori pentru Administrativ Serv Luduş SRL

Se caută administratori pentru Administrativ Serv Luduş SRL

Primăria oraşului Luduş, prin Consiliul Local al Oraşului Luduş în calitate de autoritate publică tutelară şi asociat unic al societăţii Administrativ Serv Luduş SRL, a demarat procedura de selecţie a unui număr de trei membri ai Consiliului de Administraţie, membri neexecutivi, pentru societatea menţionată, în conformitate cu Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului (OUG) nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, modificată şi aprobată prin Legea nr. 111/2016, precum şi Hotărârea Guvernului nr. 722/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor din OUG nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

Documentele pe baza cărora se organizează procedura de selecţie (scrisoare de aşteptări, condiţii minime ce trebuie îndeplinite de candidaţi, documente necesare, criterii de evaluare, precum şi alte documente şi/sau informaţii) pot fi accesate pe site-ul Primăriei oraşului Luduş, www.ludus.ro.

Dosarele de candidaturi pot fi transmise până la data de 27 aprilie 2018, ora 16.00, la adresa Primăria oraşului Luduş din Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 26, jud. Mureş, cod 545200, în plic închis cu menţiunea „Candidatură pentru funcţia de membru în Consiliu de administraţie al societăţii Administrativ Serv Luduş SRL.”

(www.ludus.ro)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Romur SA Târgu-Mureş, model de business responsabil

Conducerea societăţii Romur SA Târgu-Mureş a publicat  vineri, 11 ianuarie, pe pagina proprie de Facebook, …

Share
Share