Share

Home / Business / Subvenţie de la stat pentru încadrarea în muncă a stagiarilor

Subvenţie de la stat pentru încadrarea în muncă a stagiarilor

Angajatorii care încheie un contract de stagiu cu absolvenți de învățământ superior, conform Legii nr. 335/2013 privind efectuarea stagiului pentru absolvenții de învățământ superior, cu modificările și completările ulterioare, beneficiază la cerere, pe perioada derulării contractului de stagiu, de o subvenție al cărei cuantum se ridică la suma de 1.350 lei/lună, sumă acordată din bugetul asigurărilor pentru șomaj în limita fondurilor alocate cu această destinație.

“Subvenția se acordă la cerere, pe perioada derularii contractului de stagiu, respectiv şase luni, cu excepţia situaţiilor în care prin legi speciale este prevăzută o altă perioadă de stagiu”, a precizat Gheorghe Ştef, director executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mureş.

Informații suplimentare pot fi obţinute la sediul AJOFM Mureș din Târgu-Mureş, strada Iuliu Maniu nr. 2, etaj 2, camera 8, sau la numărul de telefon 0265-269.247, interior 101.

(Redacţia)

 

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Programul de reconstrucţie mamară se va derula şi în anul 2019 la SCJU Târgu Mureş

Subprogramul naţional de reconstrucţie mamară după afecţiuni oncologice prin endoprotezare se va derula şi în …

Share
Share