Share

Home / Business / Lucrări de construcţii neautorizate

Lucrări de construcţii neautorizate

Cadrele Biroului Disciplină în Construcții și Afișaj Stradal – Direcţia Poliţia Locală Târgu-Mureş, au efectuat verificări, în perioada 12-26 martie, pe 142 străzi și bulevarde din municipiu atât pentru a rezolva 14 sesizări repartizate, cât și pentru a investiga alte situații observate în teren, realizând 28 constatări la diferite șantiere.
„După identificarea investitorilor, beneficiarilor sau executanților a patru lucrări de construcții ridicate fără autorizație de construire, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale cu amenzi în cuantum de 3.000 lei, iar într-un caz s-a dispus oprirea lucrărilor până la clarificarea împrejurărilor în care acestea se efectuează, în conformitate cu prevederile Legii nr. 50/1991 – republicată, privind autorizarea executării lucrărilor de construcții. De asemenea, s-a derulat o campanie pentru depistarea locațiilor unde sunt amplasate ilegal materiale publicitare, în urma acestor demersuri fiind desființate 12 bannere montate fără avizul Administrației Domeniului Public”, se precizează într-un comunicat de presă remis de conducerea Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Lucrări de 5 milioane de lei pentru refacerea unor obiective de infrastructură din Mureş

Prefectul județului Mureș, Mircea Dușa, a dispus luni, 17 decembrie, efectuarea unor controale asupra modului …

Share
Share