Share
Home / Business / Lucrări de construcţii neautorizate

Lucrări de construcţii neautorizate

Cadrele Biroului Disciplină în Construcții și Afișaj Stradal – Direcţia Poliţia Locală Târgu-Mureş, au efectuat verificări, în perioada 12-26 martie, pe 142 străzi și bulevarde din municipiu atât pentru a rezolva 14 sesizări repartizate, cât și pentru a investiga alte situații observate în teren, realizând 28 constatări la diferite șantiere.
„După identificarea investitorilor, beneficiarilor sau executanților a patru lucrări de construcții ridicate fără autorizație de construire, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale cu amenzi în cuantum de 3.000 lei, iar într-un caz s-a dispus oprirea lucrărilor până la clarificarea împrejurărilor în care acestea se efectuează, în conformitate cu prevederile Legii nr. 50/1991 – republicată, privind autorizarea executării lucrărilor de construcții. De asemenea, s-a derulat o campanie pentru depistarea locațiilor unde sunt amplasate ilegal materiale publicitare, în urma acestor demersuri fiind desființate 12 bannere montate fără avizul Administrației Domeniului Public”, se precizează într-un comunicat de presă remis de conducerea Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Un nou proiect Maurer Imobiliare gata de start în Târgu Mureș

Unul dintre cei mai puternici dezvoltatori din România, Maurer Imobiliare a demarat, începând cu acest …

Share
Share