Share

Home / Administratie / Raportul primarului Dorin Florea pe anul 2017

Raportul primarului Dorin Florea pe anul 2017

Primarul municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea, şi-a făcut public, pe site-ul www.tirgumures.ro, raportul de activitate pe anul 2017.

„Dragi târgumureșeni, aşa cum v-am obişnuit deja, la fiecare început de an vă prezint întreaga activitate a aparatului executiv din cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Mureş. Am vorbit întotdeauna deschis cu dumneavoastră am arătat mereu care este viziunea mea de dezvoltare a oraşului, punând mai presus de orice interesele şi nevoile cetăţenilor. Am pus degetul pe rană atunci când a fost nevoie, când proiecte ale oraşului au fost blocate, lucruri semnalate de altfel şi Guvernului României. Anul 2017 a fost un an destul de dificil, din considerente ce nu au depins de noi, considerente pe care le voi înşira în cele ce urmează”, precizează primarul Dorin Florea.

Documentul este structurat în 143 de pagini şi poate fi lecturat în format pdf AICI: Raport Dorin Florea 2017

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Conferința Internațională de Studii Teatrale, ediția a XIX-a (13-14 decembrie): Teatru și istorie – actualitatea trecutului

În perioada 13-14 decembrie, Universitatea de Arte din Târgu Mureș organizează Conferința Internațională de Studii …

Share
Share