UPDATE. Accident de muncă la Depozitul Ecologic de la Sînpaul Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6245 Vizualizări

UPDATE. Accident de muncă la Depozitul Ecologic de la Sînpaul

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Mureș a anunțat de puțină vreme că, la Depozitul Ecologic de la Sînpaul, a avut loc un incident, la un decantor, unde au fost găsite două persoane inconștiente.
Până să ajungă pompierii de la Detașamentul Tîrgu Mureș, ambele persoane au fost extrase din decantor de către pompierii civili din cadrul SVSU Iernut și predate echipajelor medicale.

„Bărbatul care a făcut apelul acuză insuficiență respiratorie. Va fi transportat și el la spital”, a mai declarat mr. Cristian Virag, purtătorul de cuvânt al ISU Horea Mureș.

Potrivit inspectorului șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Mureș, Eva Man, incidentul este încadrat ca accident de muncă, o echipă formată din doi inspectori fiind la locul accidentului. „Încă nu ne putem pronunța”, a mai completat Eva Man.
Depozitul Ecologic de la Sînpaul este operat de către asocierea Iridex Group Import SRL şi Servicii Salubritate Bucureşti SA.

UPDATE 13.55. Eva Man, inspectorul șef al ITM, a declarat, pentru Zi de Zi, că se confirmă accidentul de muncă, iar cele trei persoane erau angajate ale companiei care operează depozitul, una fiind mai grav intoxicată.
„Ca procedură, dacă vreunul din angajați decedează, atunci ITM va dispune cercetarea. Dacă nu și doar două victime se confirmă, atunci cercetarea va fi desfășurată de societate, iar ITM avizează”, a explicat Eva Man.
Inspectorul șef a subliniat că mai multe informații vor fi cunoscute în cursul zilei de mâine.

Vom reveni cu alte informații. (S. G.)

Sursa foto: ISU Horea Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE