Home / Administratie / Dorin Florea, nemulţumit de activitatea Asociaţiei Zona Metropolitană Târgu-Mureş

Dorin Florea, nemulţumit de activitatea Asociaţiei Zona Metropolitană Târgu-Mureş

Distribuie

Primarul municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea, şi-a exprimat nemulţumirea vis a vis de activitatea Asociaţia Zona Metropolitană Târgu-Mureş. Edilul şef al “Oraşului trandafirilor” a abordat subiectul în raportul său de activitate pentru anul 2017, document făcut public pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, www.tirgumures.ro.

“Nu pot să nu vorbesc despre zona periurbană, o altă problemă gravă pe care văd că nimeni nu o semnalează. Este al 12-lea an de când s-a constituit această asociaţie a Zonei Metropolitane, care avea datoria să atragă fonduri şi să demareze proiecte de scoatere a judeţului Mureş şi a Municipiului Târgu-Mureş din izolare. Din păcate, nu se întâmplă nimic. V-o spun cu toată responsabilitatea și în același timp cu supărare pentru că în zona periurbană sunt lucrurile majore care trebuie făcute: prevenirea erodării Mureșului prin reabilitarea cursului de apă până la Gornești, mutarea liniei CFR, realizarea de poduri peste Mureș şi reașezarea centurilor orașului. Toate acestea sunt proiecte pe care eu le-am tot adus în atenţia politicienilor şi a ministerelor, dar se pare că nu au fost de interes, deşi mulţi se băteau cu pumnii în piept că vor debloca situaţia în care ne aflăm”, a precizat dr. Dorin Florea.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

”Candidat ideal” propus de PSD pentru Primăria Petelea

Distribuie Președintele Partidului Social Democrat Mureș, deputatul Dumitrița Gliga, a anunțat luni, 18 martie, numele …

1 comentariu

  1. D-ul primar arata cu degetul la altii pentru a-si ascunde esecul.In Targu Mures parca a oprit timpul.Praf si gunoi peste tot. Banul public este risipit pe astupari de gropi,masacru de zone verzi,strazi si trotuare prost facute ,(str.V.Babes etc.)strazi si trotuare noi facute praf de zeci de mii de autovehicule zilnic care circula in timpul orelor de lucru de parca strazile si trotuarele ar fi locul lor de munca. Desi orasul are nevoie de parcari totusi cand apar terenuri libere se construiesc restaurante,clinici personale.(cel mai recent restaurantul in cartierul Cornisa,spitalul Regina Maria )Bogatii orasului se muta din oras ca sa scape de aerul poluat si sa nu plateasca taxe si impozite mari.Populatia bastinasa este imbatranita saraca si bolnava,iar cei care se muta in Targu Mures venind din locuri si mai defavorizate sunt foarte multumiti de conditiile oferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.