„Tricolorele” reiau cursa pentru Mondiale Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 104 Vizualizări

„Tricolorele” reiau cursa pentru Mondiale

Aflată în urna a treia valorică la tragerea la sorți pentru Mondialul de fotbal feminin care va fi găzduit anul viitor de Franța, reprezentativa României susține marți seara, de la ora 20.30, al cincilea joc din cadrul Grupei 6 de calificare. Din grupă mai fac parte Italia, Belgia, Portugalia și Moldova. România se află după patru partide disputate pe locul 4, cu 3 puncte, obținute în urma victoriei cu 3-1 în fața adversarei de marți, Republica Moldova. „Tricolorele” au cedat în celelalte trei partide, de două ori cu Italia, 0-1 pe teren propriu și 0-3 în deplasare și cu 2-3 în Belgia. În preliminarii sunt 7 grupe, iar câștigătoarele grupelor preliminare se vor alătura țării gazdă la turneul final. De asemenea, patru dintre ocupantele locurilor secunde, cu cel mai bun punctaj obținut în grupă, cu excepția celui cu ultima clasată, vor disputa un baraj în două tururi, care va decide ultima europeană calificată la Mondial. România are așadar nevoie de cele 3 puncte în Moldova, dar pentru ocuparea locului secund va trebui să învingă Belgia și Portugalia. Cu ultima are o revanșă de luat, după ce a cedat la mare luptă în barajul pentru ultima ediție a Europenelor.
Din reprezentativa României fac parte patru dintre fostele jucătoare la ASA Târgu-Mureș: Portarul Andreea Părăluță (acum campioană în Spania cu Atletico Madrid), Göder Brigitta (la Györi ETO) și Bianca Sandu (Diosgyör), ambele în Ungaria și ludușeanca Andrea Herczeg (nr. 14 în foto), aflată acum la Mallbackens IF, în Suedia.
România va mai susține în acest an următoarele partide: cu Portugalia (12 iunie), Belgia (30 august), ambele pe teren propriu, în Portugalia (4 sepembrie).
Partida poate fi urmărită în direct pe postul de televiziune Pro X, de la ora 19.00.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE