Share

Home / Slider / Invitaţie la plantare de copaci

Invitaţie la plantare de copaci

Casa de Cultură a Studenţilor Târgu-Mureş împreună cu Direcția Silvică Mureș, Administrația Bazinală de Apă Mureș, Universitatea „Dimitrie Cantemir” și Asociațiile Studențești din Târgu-Mureș, organizează campania intitulată „Zilele Voluntarului”.

În cadrul campaniei se vor face două acțiuni destinate mediului înconjurător și anume: „Plantare de copaci” în data de 17 aprilie şi „Ecologizare” în data de 20 aprilie .

„Împreună vom crea oxigenul de mâine, plantând copaci și vom da exemplu celor din jur, ecologizând un colț de natură, pentru a ne bucura cu toții de frumusețea și beneficiile naturii. Vino și tu să plantăm și ecologizăm… gânduri… Înscrierile se pot face la sediul Casei de Cultură a Studenţilor Târgu-Mureş din strada Nicolae Grigorescu nr. 19 sau online pe site-ul www.ccsmures.ro și pe pagina de Facebook a Casei de Cultură a Studenților Târgu-Mureş. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0265-216066 sau prin e-mail la adresa ccs.targumures@mts.ro cu subiectul „Zilele Voluntarului”, a precizatDaniela Nădăşan, referent cultural în cadrul Casei de Cultură a Studenţilor Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiectul de deșeuri, în linie dreaptă

Proiectul Sistem de Management Integrat al Deșeurilor, derulat de Consiliul Județean Mureș, se apropie de …

Share
Share