Invitaţie la plantare de copaci Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 908 Vizualizări

Invitaţie la plantare de copaci

Casa de Cultură a Studenţilor Târgu-Mureş împreună cu Direcția Silvică Mureș, Administrația Bazinală de Apă Mureș, Universitatea „Dimitrie Cantemir” și Asociațiile Studențești din Târgu-Mureș, organizează campania intitulată „Zilele Voluntarului”.

În cadrul campaniei se vor face două acțiuni destinate mediului înconjurător și anume: „Plantare de copaci” în data de 17 aprilie şi „Ecologizare” în data de 20 aprilie .

„Împreună vom crea oxigenul de mâine, plantând copaci și vom da exemplu celor din jur, ecologizând un colț de natură, pentru a ne bucura cu toții de frumusețea și beneficiile naturii. Vino și tu să plantăm și ecologizăm… gânduri… Înscrierile se pot face la sediul Casei de Cultură a Studenţilor Târgu-Mureş din strada Nicolae Grigorescu nr. 19 sau online pe site-ul www.ccsmures.ro și pe pagina de Facebook a Casei de Cultură a Studenților Târgu-Mureş. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0265-216066 sau prin e-mail la adresa ccs.targumures@mts.ro cu subiectul „Zilele Voluntarului”, a precizatDaniela Nădăşan, referent cultural în cadrul Casei de Cultură a Studenţilor Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE