Share

Home / Social / Sovata: centrul lumii pentru 3 zile

Sovata: centrul lumii pentru 3 zile

În perioada 9-12 aprilie se organizează adunarea internațională a directorilor Outward Bound în Sovata. Vor fi discutate strategiile de viitor, urmând ca în perioada 12-14 aprilie să se continue dezbaterile comitetului operațional și al consiliului directoral organizației Outward Bound International.

Outward Bound este o organizaţie non-profit, specializată în activităţi outdoor (educaţie şi recreere), care a fost înfiinţată în anul 1993 ca membră independentă a organizaţiei mondiale Outward Bound International.

Printre cei prezenți se numără liderii organizației din 25 de țări: Hong Kong, Vietnam, Canada, Belgia, Taiwan, Malaezia, Slovacia, Cehia, SUA, UK, Germania, Japonia, Australia, Singapore, Finlanda, Brazilia etc.

Pentru a încheia întrunirea într-un mod eco, în data de 11 aprilie, începând cu orele 18:00, cei 25 de lideri vor planta 25 de puieți în curtea Centrului Internațional de Tineret Outward Bound. (Sovata, str. 1 Mai)

Elena POLEARUȘ

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Modelul mureșean al combaterii violenței în familie, în Top 100 din România

Institutul Est European de Sănătate a Reproducerii (IEESR) Târgu-Mureș a fost inclus în top 100 …

Share
Share