Share

Home / Administratie / FOTO: Asfaltări de 2,9 milioane lei, în Miheşu de Câmpie

FOTO: Asfaltări de 2,9 milioane lei, în Miheşu de Câmpie

Primăria comunei Miheşu de Câmpie derulează un proiect în valoare de 2,9 milioane lei care prevede asfaltarea a şapte străzi din localitate, în lungime totală de 3,2 kilometri.

Detalii despre proiect am aflat de la Emil Casoni, primarul comunei Miheşu de Câmpie.

„Proiectul prevede asfaltarea a şapte străzi. În bani, vechi, vorbim e o valoare de 29 de miliarde de lei, cu tot cu trotuare. Am demarat lucrările în toamnă, şi au fost reluate chiar de astăzi (marţi, 10 aprilie – n.a.). Distanţa totală a celor şapte străzi care vor fi asfaltate este de 3,2 kilometri, iar sursa de finanţare este PNDL 2 – Ministerul Dezvoltării. Până în 20 iunie, lucrările trebuie să fie finalizate”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Emil Casoni.

Alte proiecte

Totodată, edilul şef al comunei a trecut în revistă alte proiecte aflate în portofoliul autorităţilor locale din Miheşu de Câmpie.

„În 2017, s-a finalizat o capelă mortuară în Miheşu de Câmpie, iar în acest an vom realiza o altă capelă mortuară în satul Răzoare. Ambele investiţii sunt realizate din bugetul local. Referitor la infrastructură, pot spune că am depus un proiect la Ministerul Dezvoltării care prevede asfaltarea a şase străzi în satul Răzoare”, a punctat Emil Casoni.

Alex TOTH

 

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Elevii Postlicealei Sanitare „Dimitrie Cantemir”, în vizită la B-unici

Elevi ai anului I specializarea Asistent Medical Generalist de la Şcoala Postliceală Sanitară “Dimitrie Cantemir” …

Share
Share