Alte infracţiuni rutiere constatate pe drumurile judeţului! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 219 Vizualizări

Alte infracţiuni rutiere constatate pe drumurile judeţului!

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş a comunicat, prin intermediul unui comunicat, câteva evenimente constatate de poliţiştii rutieri, în perioada 12-13 aprilie.

#La data de 12 aprilie, la ora 8.50, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 13 Zau de Câmpie au oprit în trafic, pe DJ 151 în afara localităţii Miheşu de Câmpie, la intersecţia cu DC 107, un moped neînmatriculat condus de un bărbat, care nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză s-a întocmit dosar penal.

#La data de 12 aprilie, la ora 17.25, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 14 Ghindari au oprit în trafic, pe DC 62, în localitatea Filitelnic, un autoturism condus de un bărbat, de 58 de ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal.

#La data de 12 aprilie, la ora 17.50, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 14 Ghindari au oprit în trafic, pe DC 61, în afara localităţii Senereuş, un autoturism condus de un bărbat, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal.

#La data de 12 aprilie, la ora 22.45, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 11 Târnăveni au oprit în trafic, pe DJ 142, în localitatea Idrifaia, un autoturism condus de un bărbat, de 31 de ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că bărbatului i-a fost suspendat dreptul de a conduce până în data de 14 aprilie 2018, iar autoturismul figura ca fiind radiat încă din luna decembrie 2017.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat.

#La data de 13 aprilie, la ora 2.30, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Mureş au oprit în trafic, pe strada Cugir din localitate, un autoturism condus de un bărbat, de 29 de ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar când a fost condus la SMURD Târgu-Mureş în vederea recoltării probelor de sânge, acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

(Comunicat de presă, IPJ Mureş)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE