Share

Home / Business / Conferința Start-Up urban

Conferința Start-Up urban

Miercurea viitoare, în 18 aprilie, între orele 09:00-15:30 în incinta hotelulul Grand (Sala Europa) va avea loc conferința Start-Up Urban.

Veți primi răspunsuri detaliate și sfaturi legate de cursurile de formare antreprenorială (termenul limită de înscriere – 21 aprilie 2018) și de concursul de planuri de afaceri în urma căruia vor fi selecționate 9 idei de afaceri în județul Mureș, ce vor primi finanțare de maximum 39.000 euro.

Printre speakeri se regăsesc: Marius Bostan, co-fondator FNTM, inițiator al Repatriot și fost ministru al Comunicațiilor, Valentin Miron, președintele FNTM, managing partner VMB Partners SA și Viorel Udma, director general Accendo International – investment banking services, Pilat Claudia, consultant FNTM, și Ionut Tata și Cristian Tatu, formator FNTM – doctor în economie, specializat în cercetări de piață, marketing online, creație publicitară, cadru didactic la ASE București.

Pentru participarea la conferință este necesară înscrierea prealabilă, prin transmiterea unui e-mail, cu datele dumneavoastră, către expertul Start-up Urban din județul Mureș: Razvan Vlasiu (FNTM), e-mail: răzvan.vlasiu@fntm.ro, tel: 0734449194.

Elena POLEARUȘ

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunț angajare RESPONSABIL VERIFICARE, EVALUARE ȘI SELECȚIE PROIECTE

Share

Share
Share